Január végén HOBO Vadászat koncert a somorjai VMK-ban! 

2023. december 8. - 17:09 | Régió

Egy különleges HOBO Vadászat koncert lesz 2024. január 27-én a somorjai Városi Művelődési Központban, ahol Hobo és nagyszerű zenekara a rangos jubileumhoz méltó koncerttel készül. A vadászok gyülekezőjétől a Hajtók dalán át ízig vérig rockba csomagolva mesél az erdő ezen a fantasztikus előadáson!


„Lassan negyven éve, hogy elkezdtem írni a szövegeket, majd Póka Egon neki látott a megzenésítésnek. Kőbányai konyhájukban, akusztikus gitáron mutatta meg és ott, helyben raktuk össze a dalokat. 1984-ben jelent meg a dupla album, majd karácsony táján lement a Budapest Sportcsarnokban a bemutató, amit Szikora János adaptált színpadra. Ezt 2002-ben és 2007-ben Vidnyánszky Attila sikeres rendezései követték.
Több filmkészítési terv is elvetélt az eltelt évtizedek alatt, de ezeknél fontosabb, hogy koncerten játsszuk el a művet, hiszen ez volt a célunk. Így hát most magam látok neki egy turnénak, ahol mostani társaimmal a saját változatomat adjuk elő.
Mindig úgy gondoltam, hogy a Vadászat nem színházba, hanem sokkal inkább koncertre való, amibe persze bele lehet építeni színházi elemeket. Ezért a számokat keretjáték köti majd össze, amit egy vásári bohóc vezet elő.
A régi album dalai mellett újabb, ideillő számok is elhangzanak majd, hiszen a téma máig nem évült el és sajnos úgy tűnik, soha nem is fog. Szeretettel várok mindenkit mindenhol.”
Hobo

1984-ben jelent meg a dupla album, majd karácsony táján lement a Budapest Sportcsarnokban a bemutató, amit Szikora János adoptált színpadra. Ezt 2002-ben és 2007-ben Vidnyánszky Attila sikeres rendezései követték.

A 2024. január 27-i somorjai koncertre jegyek már vásárolhatók:


https://mskssamorin.maxiticket.sk/

(PR-cikk)