Januárban érkezik a következő Kung Fu Panda!

2015. november 4. - 18:07 | Kultúra

Január 29-én érkezik az észak-amerikai és a kínai mozikba a nagysikerű Kung Fu Panda-filmsorozat harmadik része, amelyet a magyarországi közönség 2016 márciusától láthat.

Januárban érkezik a következő Kung Fu Panda!
Fotó: AP/TASR-archív

A Jennifer Yuh és Alessandro Carloni által rendezett új, amerikai-kínai koprodukcióban Po újra találkozik régen elvesztett édesapjával és hőssé válik.

Yuh elmondása szerint a sorozat második epizódjának elkészítése előtt ellátogatott a délnyugat-kínai Szecsuan tartomány egyik pandaközpontjába, ahol rengeteg inspirációt gyűjtött egy pandaboccsal való személyes találkozásból.

A sorozat korábbi részeiben a kissé drabális és esetlen Po maga mögött hagyja a családi levesbüfé-vállalkozást és bekerül a kung fu világába. "A harmadik részben folytatódik Po személyiségfejlődése és kiforrott hőssé válik" - mondta Yuh.

Az animációs filmben eredetileg Jack Black, Angelina Jolie, Dustin Hoffman, Jackie Chan és Lucy Liu kölcsönzi hangját a szereplőknek.

A 2008-ban indult sorozat második része 2011-ben érkezett a mozikba, és világszerte több mint 660 millió dolláros jegyeladást produkált.

MTI/para