Hibaüzenet

Notice: unserialize(): Error at offset 22 of 27 bytes in variable_initialize() (line 935 of /var/www/parameter.sk/web/includes/bootstrap.inc).

A jányokiak maradtak az V. ligában

Történelmi sikert produkáltak, bajnoki címet szerezve kerültek rivaldafénybe a hodosiak és a jányokiak. Néhány nappal később pedig azzal, hogy egyikük sem élt a felsőbb osztályban való szereplés lehetőségével. 

A jányokiak maradtak az V. ligában
Lelkes Vince felvétele

A hodosiak, ahogy erről már tájékoztattuk olvasóinkat, mindezt azzal tetézték, hogy még a nyugat-szlovákiai IV. liga délkeleti csoportjából is távoztak, s az V. liga déli csoportjába jelentkeztek. 

„Nálunk olyan vélemény is elhangzott, hogy vágjunk be, próbáljuk ki a IV. ligát. A kísérletezésnek nem láttuk értelmét, eldöntöttük, hogy maradunk az V. ligában. A jókaiak felkerülésével, az illésházaiak visszalépésével gyarapodott a presztízscsaták száma. A szurkolókat elsősorban a szomszédvárak csatái érdeklik, sok ismerőst láthatnak az ellenfelek mezében. A derbiken a nézőszám is emelkedik. Ezek olyan érvek, melyeket nem lehet figyelmen kívül hagyni”

– érvelt Berner Lajos jányoki klubelnök és polgármester. 

Változik-e a játékoskeret, a szakmai stáb összetétele?

„Kapusunk és csapatkapitányunk, Šalamon László hazatér Rozsnyóra. Megkedveltük őt, hiányozni fog. Mielőbb meg kell találnunk a helyettesét. A többiekkel viszont számolunk. Természetesen a sikerkovács edzőnk, Lyžica Gábor is nálunk folytatja pályafutását. A sikercsapatot az augusztus 24-én zajló jányoki falunapon méltatjuk”

– közölte a faluvezető.

ái