Japánból érkezett posta az őszi táborba

Háromnapos őszi tábort tartott Ekecsen a Seishin Karate Klub, amelyen összesen 40 fő vett részt.

Japánból érkezett posta az őszi táborba
A táborozók tablóképe (Fotók: Képarchívum)

Háromnapos őszi tábort tartott Ekecsen a Seishin Karate Klub, amelyen összesen 40 fő vett részt. Az összetartás kiváló felkészülési lehetőséget nyújtott az október végén Dunaszerdahelyen megrendezendő Kovács Kata Zsófia Emlékversenyre.

 Jó hangulatban zajlott az összetartás

“A tábor ütemterve hat edzést tartalmazott. Az elsőn technikai alapokkal, a testrendszerrel, testtudat-fejlesztéssel és szinkronnal foglalkoztunk. A másodikon ismét a testrendszerrel, továbbá légzéssel és testébresztéssel. A gyakorlat-sorozatok közé kreatív foglalkozásokat iktattunk be. A harmadik edzés programján gyorsaságfejlesztés és tempótechnikák szerepeltek. Összegzésképpen elmondhatom, közösségünk egy kiváló hangulatú táborral gazdagodott” – közölte a Paraméterrel Markovics János klubelnök.

A testgyakorlatok között aktívan pihentek a növendékek

Mint arról már korábban tudósítottunk, Sensei Markovics János a közelmúltban megszerzte 4. danos övét. A főedző az “ereklyét” tartalmazó postacsomagot Japánból közvetlen a táborozás idején kapta kézhez, s azt a tanítványok előtt nyitotta föl.

Sensei Markovics János 4. danos mester

A mester kifejezte reményét, hogy pályafutása során minél több sporttársának adhatja majd át az általuk kiharcolt és megérdemelt övet, illetve a velejáró elismerő oklevelet.

(lel)