Jennifer Lawrence megcsókolta Natalie Dormert Az éhezők viadala premierjén

2015. november 7. - 13:57 | Kultúra

Persze véletlenül. A mókás incidensen mind a két színésznő meghökkent, ám végül Lawrence roppant aranyosan kivágta magát - írja a 24.hu.

Jennifer Lawrence és Natalie Dormer nevéhez fűződik Az éhezők viadala londoni díszbemutatójának legszellemesebb momentuma, ugyanis a Katniss Everdeent játszó Oscar-díjas színésznő mindössze egy puszival szerette volna megajándékozni a vörös szőnyegen épp interjút adó kolléganőjét, aki azonban hirtelen Lawrence irányába fordult, ezáltal a párosnak végül sikerült szájon csókolnia egymást. A váratlan eredménytől mind a ketten kicsit megilletődtek, főleg Lawrence, aki noha reflexszerűen bocsánatot kért, ám közben máris elnevette magát, majd aztán a rá jellemző laza és humoros stílusban kommentálta a dolgot:

Épp most csókolóztunk kamera előtt. És nekem bejött.

A történteken szemlátomást Az éhezők viadala-filmekben Cressida karakterét alakító Dormer sem rendült meg nagyon, sőt: utána az egészen még ő is tréfálkozott egy kicsit a riporternek. A két színésznő mellett a Josh Hutcherson, Elizabeth Banks, Woody Harrelson, Liam Hemsworth, Jena Malone, Julianne Moore, Gwendoline Christie, Willow Shields, Sam Claflin, Stanley Tucci és Donald Sutherland alkotta szereplőgárdával forgatott Az éhezők viadala: A kiválasztott – 2. rész november 19-én érkezik meg a hazai mozikba.

24.hu