Jól felültették a zsarukat a Vág veszedelmes krokodiljával!

2018. augusztus 2. - 20:41 | Belföld

Néhány órája posztolt a szlovák rendőrség a Facebookon néhány felvételt egy krokodilusról.

Ugyan ők is közlik, hogy csak egy screenshotról, vagyis képernyőképről van szó, és nem lehet eldönteni, hogy csalásról, játékról vagy épp a valóságról van-e szó, a képek mindazonáltal kikerültek az oldalukra, mielőtt utánajártak volna. Megkérték egyúttal a fotók készítőjét, hogy jelentkezzen, mivel ő pedig egyenesen olyan szöveggel tette fel a képeket a Facebookra, hogy "az istenért, hol vagyunk, a Níluson?"

A Markízának sikerült felvennie a kapcsolatot a fotóssal, aki pedig elárulta, hogy csacsiság az egész, hiszen csak műkrokodilról van szó a képeken. "Heccből lefotóztuk, ha már a halak nem kapnak..." - fűzte hozzá.

A halak nem, a zsaruk viszont rákaptak...

Mintegy két héttel ezelőtt ugyanakkor egy valóban gyanús felvétel keringett a neten, amit egy hölgy készített, aki attól tarottt, hogy egy ilyen egzotikus ragadozó úszik a vízben. Róbert Kirchner a Nyitrai Mezőgazdasági Egyetem Viváriumának munkatársa szerint azonban inkább valamilyen nagyobb macskaféléről, nutriáról, esetleg hódról lehet szó, mivel nem látni a videón a krokodiléra hasonlító orrrlyukat.

(Markíza)

Címkék: rendőrség, krokodil