Joshua kiütötte Klicskót - emlékezetes küzdelem, drámai befejezéssel! VIDEÓ

2017. április 30. - 09:12 | Sport

A 85 000 néző előtt, a Wembley-ben rendezett Anthony Joshua-Vladimir Klicsko nehézsúlyú világbajnoki címmérkőzés valóban szenzációs jeleneteket, és emlékezetes küzdelmet hozott, drámai befejezéssel – írja az Index.

Joshua kiütötte Klicskót - emlékezetes küzdelem, drámai befejezéssel! VIDEÓ
Fotó: TASR/AP

Ebben a súlycsoportban szokatlanul nyílt sisakos ökölvívást láthattunk, ami várakozáson felül látványos mérkőzést eredményezett. A kiegyensúlyozott küzdelem a hatodik menetig tartott, amelyben Joshua nekiesett az ukránnak, és a földre küldte egy sorozattal. A következő menetben viszont Klicsko küldte padlóra Joshuát, aki csak nyolcnál bírt felállni, azaz Klicsko igencsak közel járt a győzelemhez.

A 11. Menetben jot el Klicsko számára a vég egyszer csak eljött a vég. Joshua egy brutális felütéssel megrendítette az ukránt, aki valahogy felállt még, de pillanatokon belül ismét a padlóra került. Még ebből is talpra kecmergett. Végül 40 másodperccel a menet vége előtt a bíró csak befejezettnek nyilvánította a harcot, amikor Klicsko a sarokba szorulva számolatlanul kapta Joshua ütéseit.

Vladimir Klicsko pályafutása ötödik vereségét szenvedte el, míg Joshua 19. mérkőzésén a 19. győzelmét, egyben a 19. kiütését aratta (TKO ezúttal), és minden valószínűség szerint visszavonultatta az ukrán legendát.

Index