A jótékonyság jegyében zajlott a csilizradványi Kóczán Mór Alapiskola szülői bálja

2018. február 21. - 12:02 | Régió

A balonyi faluház február 17-én zsúfolásig megtelt bálozó csilizközi emberekkel és barátaikkal. Telet búcsúztatva, tavaszt köszöntve szórakoztak a csilizradványi Kóczán Mór Alapiskola szülői bálján.

A jótékonyság jegyében zajlott a csilizradványi Kóczán Mór Alapiskola szülői bálja
Az iskola felvételei - további fotókért kattints!

"Egy-egy ügyért való összefogás sokféle lehet. Van, hogy emberek milliói állnak egymás mellé, hogy egyetlen célt valósítsanak meg, de van, hogy kisebb közösségek csoportjai szeretnék megmutatni, hogy mire képesek. A mi iskolánk is ilyen tevékeny társulás, melynek tagjai nem ország, világ megváltását tűzték ki célul maguk elé, hanem csak a közvetlen környezetük hasznára szeretnének lenni" – hangsúlyozta a jótékonysági bál nyitóbeszédében Nagy Judit igazgatónő.

Az összefogás megvalósult, amelyről a terem csodálatos tavaszi hangulatú díszítése és a szülői munkaközösség tagjainak munkája is tanúskodott. Táncos műsort adtak a IX.A osztály tanulói, a finom vacsorát az iskola szakácsnői biztosították. A tombola árusításában az iskola régi diákjai segítettek, finom süteményeket kóstolhattak a szülők és a kollégák jóvoltából, a bál utáni takarításból pedig az intézmény takatítószemélyzete vette ki a részét. A zenéről Bertók István és zenekara gondoskodott, akik fergeteges báli hangulatot varázsoltak. Remekül érezte magát szülő és pedagógus egyaránt.

A rendezvény nagyon sikeres volt, jelentős anyagi haszonnal zárult, melyet teljes egészében az iskolában folyó munka korszerűsítésére, az iskola programjának megvalósítására fordít a vezetőség.

(Mgr. Csicsay Éva)