Jövő tavasszal nyílik Pozsonyban az Eurovea 2!

2022. szeptember 24. - 09:42 | Régió

Jövő tavasszal megnyitja kapuit Pozsonyban az ország legnagyobb bevásárlóközpontja, az Eurovea 2. 

Jövő tavasszal nyílik Pozsonyban az Eurovea 2!
Fotó: Eurovea

Ez tulajdonképpen nem egy teljesen új komplexum lesz, hanem az eredeti Eurovea kibővítése a Duna-parton. Az áruház újabb márkák érkezését jelentette be, a legnagyobb vonzereje viszont a Primark nevű ír divathálózat első szlovákiai boltjának lehet.

Pozsonyban jelenleg 600 négyzetméternyi bevásárlóközpont esik 1000 lakosra, és ez a jövő tavasszal nyitó Eurovea 2-vel tovább növekszik. Az Eurovea 2 összesen 85 ezer négyzetméteren kínál 320 boltot, éttermet, kávéházat, bárt.

Kérdéses persze, hogy a válság eljövetelével mennyire lesz sikeres, hiszen az emberek még azt sem tudják igazán mi vár rájuk, ha viszont beüt a krach, biztosan spórolásba kezdenek. A beruházó ennek ellenére nem tart a kudarctól, közlése szerint ugyanis az értékesítési felület 80%-ára már most bérleti szerződést kötöttek, és meghosszabbították a szerződéseket a meglévő kereskedőkkel is.

A Primarkon kívül egy új boltot nyit az Eurovea 2-ben a Nike, továbbá a Halfprice, ahol különböző divatáru kapható majd kedvezményes áron, továbbá megnyitja első utcai boltját két ismert online platform, a Modivo és az e-obuv, de lesz ott egy JD Sport és egy Tesco is, és bővít a Calvin Klein Jeans és Underwear bolt.

Bővül az Eurovea mozija is, a jelenlegi 9 helyett már 17 teremben vetítik majd a filmeket, melyek együttes kapacitása 2400 fő lesz.

(Čas.sk)

Címkék: Eurovea, Eurovea 2, Pozsony