Kakukktojás, “a tökéletes fesztiválműsor”!

Az Ifjú Szivek Táncszínház szeptember 20 -án, Győrben zárta nyári fesztiválidényét. A Győri Pálinkafesztivál - Magyar Hagyományok Fesztiváljának utolsó napján több mint 650-en tapsoltak a Kakukktojásnak.

Kakukktojás, “a tökéletes fesztiválműsor”!
Forrás: Ifjú Szivek Táncszínház

A táncszínház ezen a nyáron hét neves fesztiválon szerepelt, köztük a kapolcsi Művészetek Völgyén, a Székesfehérvári Királyi Napokon és a veronai House of Juliette (Júlia Háza) folklórfesztiválon is bemutatkozott. A Kakukktojáson kívül a sokat idézett Felföldi leveleket és a Hontalanítást is előadta.

“Nagyon örülök, hogy a Dunakapu téren, az erős szél ellenére, ekkora tömeg gyűlt össze. A Kakukktojás tökéletes fesztiválműsor!” - gratulált az előadás után az Ifjú Sziveknek Gulyás László vándorgarabonciás, a rendezvény műsorvezetője, mielőtt újra felhívta volna a társulatot a színpadra, eleget téve a nézőtérről áradó ovációnak.

Az Ifjú Szivek már idén meghívást kapott több jövő nyári fesztiválra, addig viszont hazai pályán láthatja őket a színházkedvelő közönség. Az őszi évad keretén belül október 8-án adják elő a Kakukktojást Pozsonyban, az Ifjú Szivek Táncszínházban.

(-)