Kamasz szerelmespár fújt meg egy verdát, hogy egyet kocsikázzanak!

2020. február 10. - 09:19 | Régió

Egy 17 éves srác és 16 éves barátnője csórt el egy autót egy nagymihályi családi ház elől, majd kocsikázni mentek vele - tudta meg a Noviny.sk.

A volán mögött a jogsival még csak nem is rendelkező Števo ült, csajával, Nikolával pedig bejárták fél Kassa és Eperjes megyét.

A kocsi tulajdonosa reggel vette észre, hogy eltűnt a járgány, amikor munkába készült. Az ifjú szerelmespár eljutott Humennéig, ahol nekihajtottak egy parkoló autónak, de innen még továbbmentek.

Amikor visszatértek Nagymihályba, a határrendészet egysége szúrta ki a járgányt, ezzel pedig a kalandjuk véget is ért. Őrizetbe vették, majd kihallgatták őket, de Lenka Ivanová rendőrszóvivő szerint ezután el is engedték őket.

Kiderült, hogy a kocsi a lány bátyjáé, aki bizonyára meglehetősen pipa emiatt. Noha csak kocsikázni akartak, rendőrségi ügy lett belőle, ugyanakkor egyelőre senkit sem kezel a rendőrség gyanúsítottként. Szerencsére nem történt nagy baj, a rendőrség viszont idegen jármű illetéktelen használata ügyében folytat nyomozást.

(Noviny.sk)