Káprázatos felhozatal a DAC–Kukkonia bálon!

2019. február 21. - 08:02 | Régió

A 20-as/30-as évek stílusát idéző DAC–Kukkonia bál február 23-án kerül megrendezésre a MOL Aréna VIP Silver termében. Az est sztárvendége a The Voice tehetségkutató műsorából ismert Gájer Bálint, a dzsessz és a swing hercege, a talpalávalót pedig a Pesty Party Showband, Magyarország első számú rendezvényzenekara húzza. Az elsőbálozók a DAC futballistáival ropják majd, s garantáltan megtáncoltatjuk Hyballát is! 

A tombola csodás fődíjai egy kétszemélyes dubai utazás az Exit travel jóvoltából, valamint 2 jegy az FC Barcelona mérkőzésére, amelyet a Futbal Tour ajánlott fel!

A bálon fellép Peter Šesták illuzionista, valamint a Let’s Dance sztárja, a táncvilágbajnok Schavel Dávid, aki a bált megelőzően táncórákat ad.

Az első órára február 12-én (kedden) 18:00-tól kerül sor. Jelentkezni a kukkonia@gmail.com e-mail címen lehet.

Bálunkba elsőbálozókat is invitálunk. Az ifjú hölgyek nem mással, mint a DAC focistáival járhatják el első táncukat.

Az ínyenc ételeket a Château Amade és a Villa Rosa séfjei, Czucz Péter és Bindics Imre készítik. Az étlapon olyan mennyei fogások szerepelnek, mint a töltött marharostélyos vagy a spenótos harcsatekercs. A vendégek az est folyamán korlátlanul falatozhatnak a Candy bar finomságaiból.

Egy biztos, mi ott leszünk, jönnek a DAC focisták, Ön se maradjon otthon!

Felejthetetlen éjszaka lesz!

Jegyek kaphatóak a DAC Store-ban!

Bővebb információ: www.kukkonia.sk


Kapcsolódo cikk:

Bálozzon velünk! Idén először DAC - KUKKONIA BÁL!

Igazi meglepetés a DAC - Kukkonia bálon: Elsőbálozók táncolnak majd a DAC futballistákkal!

(PR-cikk)