Karácsony a minisztereknél – így tölti az ünnepeket Saková és Gajdoš

2018. december 22. - 10:13 | Belföld

Peter Gajdoš védelmi miniszter szívesen sportolna az ünnepek alatt, Denisa Saková belügyminiszter pedig főként pihenésre vágyik.

Karácsony a minisztereknél – így tölti az ünnepeket Saková és Gajdoš
Fotó: TASR

„Klasszikus szentestét tartunk, örülök, hogy a hozzátartozóim körében tölthetem az ünnepeket“ – mondta Gajdoš, aki aktív pihenéssel töltené az ünnepeket az idei év megpróbáltatásait és fáradozásait követően. „Viszont, ha a sportközpontok vagy az uszodák nyitva lesznek az ünnepek alatt, akkor biztosan elmegyek egyet úszni“ – tette hozzá a védelmi miniszter.

Denisa Saková belügyminiszter is a karácsonyi pihenést várja a legjobban. Az ünnepeket hagyományosan a családjával fogja tölteni. „Bízom benne, hogy minden kollégám kipiheni magát. Azt kívánom, hogy a munkájukért cserébe töltsék pihenéssel és a családjukkal az időt. Úgy gondolom, hogy az utolsó hónapokban munkaidőn kívül is sokat dolgoztak, ami a család kárára ment“ – tette hozzá Saková.

A belügyminiszter emellett azt tervezi, hogy az ünnepek alatt ellátogat néhány rendőrkapitányságra, illetve tűzoltóságra, hogy személyesen is köszöntse azokat, akik a karácsonyt is munkában töltik.

Saková emellett arra is kitért, hogy az ünnepekre megnövelik a járőrök számát.

TASR/para