Kárpát-medence legpénzesebb gázszerelőjének még az exneje is kapós, Joshi Bharat le is csapott rá

2021. október 19. - 13:39 | Külföld

Nagy a mozgás a magyarországi gázszerelőből lett kormányközeli milliárdos, Mészáros Lőrinc családja körül. Alig néhány héttel azután, hogy Mészáros egybekelt egy ismert televízióssal, kiderült, hogy az ország leggazdagabb embere volt feleségének az új párja is egy ismert arc. 

Kárpát-medence legpénzesebb gázszerelőjének még az exneje is kapós, Joshi Bharat le is csapott rá
Facebook

A Blikk szerint Mészáros exneje, Kelemen Beatrix, a Life TV-t üzemeltető Media Vivantis Zrt. elnöke együtt él Joshi Bharat műsorvezetővel, akinek szintén nemrég ért véget a házassága. „A hír igaz, együtt vagyunk Beatrixszal. Ennél többet azonban nem szeretnék elárulni sem most, sem a jövőben...” – nyilatkozta a magyar lapnak az indiai származású televíziós. Úgy tudni, hogy Kelemen és Joshi Bharat a Life TV-nél került közel egymáshoz, a lap egyik forrása szerint „láthatóan nagyon boldogok egymással”.

Kelemen Beatrix 36 év után tavaly vált el az 1,3 milliárd eurós vagyonával Magyarország leggazdagabb emberének számító Mészáros Lőrinctől, aki idén szeptemberben házasodott össze az egykor szintén a Life TV-nél dolgozó Várkonyi Andreával, akinek meg az ismet rádióstól, Bochkor Gábortól van egy gyermeke.

A közbeszerzésekből meggazdagodott felcsúti milliárdos és a volt tévés műsorvezetőnő fényűző lakodalmára több kamionnyi hófehér virágot, dekorációt és kiegészítőt hozattak a helyszínre, és állítólag még az aszfaltot is felszedték, hogy ne legyen hepehupás a műfű. Az eseményen nemcsak Rod Stewart, de más nemzetközi hírességek, mint Luis Fonsi és Richard Clayderman is felléptek.

Mészárosról köztudott, hogy magát okosabbnak tartja a facebookos Mark Zuckerbergnél, és sikeresebb az Apple társalapítójánál, Steve Jobsnál is. Míg az Apple például megötszörözni sem tudta a bevételét 2010 óta, ugyanebben az időszakban a Mészáros és Mészáros kft megszázszorozta (!) azt. Ez utóbbi kft a magyar gazdaságtörténet legsikeresebb cége, amelynek tulajdonosa a leggyorsabban gazdagodó magyar nemzetünk ezeréves történelme során.

Akit meg komolyabban érdekel, kicsoda Orbán Viktor kormányfő gyerekkori barátja és bizalmi embere, nézze meg a Partizán idevágó műsorát.

(Blikk/hvg/Index/444)