A Kaufland garancia a frissességre

2021. július 26. - 15:33 | Régió

Tudja, milyen az, amikor beleharap egy friss almába? Milyen a frissen leszakított őszibarack zamata? Vagy a friss citromból és uborkából készült limonádé hűsítő íze a nyári teraszon? A Kauflandnál arra törekszünk, hogy ha megkóstolja a nálunk vásárolt gyümölcsöt és zöldséget, mindig ezt érezze.

A Kaufland garancia a frissességre

A gyümölcsök és a zöldségek a betakarítás idején a legtáplálóbbak, mert a föld és a fák jelentik számukra a tápanyagok és az energia forrását.

Szlovákia-szerte 70 Kaufland áruház jelentősen segít abban, hogy az Ön régiójából származó legfrissebb és a legjobb minőségű élelmiszereket közvetlenül a mi üzleteinkbe szállítsuk.

Ezért találja épp a Kauflandban a legtöbb szlovák terméket, és ezek a termékek éppen ezért a legfrissebbek. Nem kell, hogy végigjárja a termelőket, hogy üvegháztól üvegházig, fától fáig vándoroljon. Mielőtt reggel felkelne az ágyból, mindezt megtesszük ön helyett. Azért, hogy az összes friss élelmiszert egy helyen találja. Optimalizált folyamatok, kiváló logisztika és a helyi beszállítók elkötelezett támogatása. Ezek a frissesség alappillérei.

Ma már szinte mindennek van angol neve. A friss élelmiszeré a fresh. A fresh megnevezéssel általában a friss gyümölcslevet jelöljük, de a szlengben arra is használjuk, ami trendi vagy cool. Ezért elmondhatjuk, hogy

a Kauflandnak a gyümölcsök és zöldségek mellett van egy új fresh újdonsága, a Kaufland Card, amellyel a friss élelmiszereken még spórolhat is.

Látogasson el hozzánk és győződjön meg arról, hogy a friss gyümölcsök és zöldségek legszélesebb választékát a Kauflandban találja.

(PR-cikk)