Kényelmes és tervezhető reptéri parkolás Vecsésen

2021. június 11. - 10:03

Ha végre itt a nyár, és meleg az idő, az ember strandra jár… De legfőképpen külföldre utazik, mert tengerpartra vágyik, és újra szeretné látni kedvenc nyaralóhelyeit, családtagjait, vagy távolabbi célpontok felfedezésére vágyik. Az elmúlt bő egy év korlátozott lehetőségei után nyitnak a légitársaságok, ennek köszönhetően egyre többen szállnak repülőre. Az utazás megtervezése, látnivalók listázása és a szállás, valamint a repülőjegyek lefoglalásán túl az autóval érkezőknek a reptéri parkolásról is gondoskodniuk kell. 

Kényelmes és tervezhető reptéri parkolás Vecsésen

Mutatjuk a frappáns megoldást ferihegyi reptéri parkolásra

Többnapos külföldi utazás gondtalanságához a saját autó elhelyezése és a ferihegyi reptérre történő érkezés is felkerül a to do listára. Személyautóval érkezni a reptérre kényelmes és praktikus a tervezhetőség miatt. Emellett jogos igény, hogy az utasok szeretnének minél gördülékenyebben eljutni a várva-várt becsekkolásig.

Ugyanígy hazaérkezés után is jó minél hamarabb átülni a reptéri parkolóban hagyott járművekbe. A ferihegyi reptér közelében, onnan pár percre nonstop nyitva tartó vecsési parkoló több előnyös ajánlattal várja a turistákat. Online foglalási rendszerrel, segítőkész ügyfélszolgálattal, kamerával őrzött módon segítik a zökkenőmentes parkolást. Emellett alap szervizszolgáltatással, nyártól autómosóval is rendelkezésre állnak.

Ezek az ügyfélbarát szolgáltatások rendkívül kedveltek azok körében, akik a maximális kényelmet és biztonságot tartják szem előtt. A nyaralás ideje alatt sem kell aggódni, hazaérkezve ott vár a transzfer kisbusz, ahol indulásnál kiszálltál, pár perccel ezután már saját autóddal indulhatsz haza.

Ingyenes transzferszolgáltatás

Mi lehet annál jobb, mint feltöltődve az utazási élményekkel, többórás repülőút után nem kell gyalogolni a parkolóban hagyott autóhoz a bőröndökkel, helyette a transzfer kényelmesen eljuttat oda?

Az ingyenes transzferszolgáltatás követi a járatindulásokat és az esetleges késéseket is. Nem jelent gondot, ha később érkezik a géped, mert a transzfer pontosan abban az időpontban vár, amikor a repülőgép ténylegesen földet ér.

A parkolóhely online foglalásakor érdemes megadni a visszaérkezés dátumát és a járatszámot is, mert így tudják ellenőrizni a gép érkezését.

Gazdaságos parkolás előfoglalással

Hosszú hónapok után, amikor az ember végre utazhat, bizonyára több napra tervezi a kiruccanást. Így az autóját is több napra szeretné biztonságban a reptér közelében parkoltatni. Amint megvan az utazás időpontja és a repülőjegy is, érdemes mielőbb a parkolóhelyet is elintézni. Az online foglalás gyorsan kivitelezhető az indulási és érkezési dátumok, járatszám megadásával.

Többnapos parkoláshoz gazdaságos reptéri csomagokból lehet választani, az online foglaláskor nem kell előrefizetni, az a helyszínen bankkártyával vagy készpénzben rendezhető.

(PR-cikk)