Kényszerszünet a szenci és a dunaszerdahelyi városházán, korlátozás a járási munkaügyön

2021. január 6. - 13:28 | Régió

A vesztegzár – lockdown – miatt január 4-től  visszavonásig bezártak a városi hivatalok. Korlátozott keretek között folytatódik az ügyintézés a Dunaszerdahelyi Járási Munka-, Szociális és Családügyi Hivatalnál is.

Kényszerszünet a szenci és a dunaszerdahelyi városházán, korlátozás a járási munkaügyön
A Szenci Városi Hivatal (Susla Béla felvétele)

A vesztegzár – lockdown – miatt január 4-től visszavonásig bezárt a Szenci Városi Hivatal a nyilvánosság számára. Kivételt képez az anyakönyvi hivatal, az iktató és a pénztár. Az ügyeket azonban ezeken az osztályokon is csupán hétfőn lehet intézni 7:30-tól 13:00 óráig. Ezen a weboldalon lehet jelentkezni sürgős esetekben.

A napokban a Dunaszerdahelyi Városi Hivatal is jelezte, hogy a korábban tervezett január 10-e helyett január 24-ig tart zárva. Az anyakönyvi hivatalban munkanapokon 8 és 11 óra között szolgálat működik, ami telefonon elérhető.

Szükség esetén, kizárólag elhalálozás, születés és házasságkötés ügyében a 031/590 39 25-ös telefonszámot lehet hívni.

A hivatal pénztára is zárva tart, így a városi adókat és illetékeket csak banki átutalással lehet megfizetni. A hivatal dolgozói arra kérik az ügyfeleket, hogy halaszthatatlan hivatalos ügyeiket telefonon vagy e-mailben próbálják elintézni - írták a városi hivatal weboldalán.

A Dunaszerdahelyi Járási Munka-, Szociális és Családügyi Hivataltól pedig azt az információt kaptuk, hogy január 24-ig módosított nyitva tartás szerint működnek. Hétfőn, kedden és pénteken 8 és 11 között, szerdán pedig 11 és 16 óra között fogadnak ügyfeleket, de csak a recepciónál intézhetik dolgaikat.

(sb/szt)