Kérjetek bocsánatot! Egész Európát maga alá gyűrné Putyin csecsen verőembere (VIDEÓ)

2022. június 7. - 00:37 | Külföld

Vlagyimir Putyin orosz elnök jó barátja, a közösségi médiát előszeretettel használó Ramzan Kadirov csecsen vezető megint bejelentkezett egy kis videóval. Sírjunk vagy nevessünk?!

Kérjetek bocsánatot! Egész Európát maga alá gyűrné Putyin csecsen verőembere (VIDEÓ)
wikipedia

Csak pár nap telt el azóta, hogy Putyin feltétlen csecsen híve, Ramzan Kadirov bejelentette, Ukrajna lezárt ügy, őt már Lengyelország érdekli. Azóta kissé megnőtt az étvágya az észak-kaukázusi diktátornak, és már egész Európára feni a fogát. Leglábbis ez derül ki a legújabb videójából, amelyiken röviden felvázolja, mi is a tennivaló.

Ha rajta múlna, ő elfoglalná az európai országokat, amelyek vezetői csúnya dolgokat mondanak az orosz államfőre. "Én fokozatosan elfoglalnám ezeket az országokat, és aztán Amerikának nem maradna szövetségese" - hangzik az ördögien átgondolt terv. És különben is, a háborúnak - mert ő aztán nevén meri nevezni ezt a hivatalosan különleges katonai műveletnek hívott barbárságot - szóval ennek a háborúnak addig kell tartania, amíg nem oldják fel az Oroszország ellen megszavazott összes szankciót, és amíg nem kérnek mindezért bocsánatot.

Hiszen ez a háború az emberek boldogságáért folyik, és ő, azaz Kadirov örömét leli ebben a harcban. Eszmefuttatásából nem hagyhatta ki gazdáját, Putyint sem, ezért megállapította gyorsan, hogy Vlagyimir Vlagyimirovics számára világos, "mi mártírként halunk meg, de ők - azaz az európaiak - csak megdöglenek".

Az orosz csapatok oldalán Ukrajnában harcololó csecsenek vezetője két hónapja azzal ijesztgetett mindenkit, hogy ismét Kijev felé veszik az irányt, de erről egyelőre szó sincs.

(sp)