Kerületi focikalauz: Lemondott Johancsik Patrik, edzőt keres a Bős

2023. március 31. - 20:31 | Sport

A III. liga Nyugati csoportjában a mezőny egyeduralkodója, a Malženice gárdája aligha kínál esélyt zsákmányszerzésre a harmatgyenge Érsekújvár együttesének. Nagy csatára van kilátás a Častkovce–Galánta mérkőzésen. Hazai vereségükért igyekeznek vendégként kárpótolni szurkolóikat a nagyölvediek.

Kerületi focikalauz: Lemondott Johancsik Patrik, edzőt keres a Bős
Cséfalvay Á. András illusztrációs felvétele

A Nyugat-szlovákia Régióbajnokságban (IV. liga) slágere a bősi Parkerdei stadionban zajlik, ahol vasárnap délután a harmadik helyezett Duna-partiak a tabellaelső Lehota pod Vtáčnikom alakulatát igyekeznek két vállra fektetni. Ez a sérülésekkel bajlódók, valamint az eltiltás miatt hiányzók számára való tekintettel nagy kihívásnak ígérkezik. Ráadásul a hét elején lemondott a csallóköziek sikerkovácsa, Johancsik Patrik. Az ambiciózus tréner, aki két és fél esztendővel ezelőtt vette kezébe a karmesteri pálcát és két bajnoki címhez vezette védenceit, személyes okokra hivatkozva mondott le posztjáról. Értesüléseink szerint a vasárnapi találkozóra a játékoskeret rutinos kettőse, Ivan Minčič és Németh Zsolt készítette fel a kollektívát. A klubvezetők pedig keresik a megfelelő személyt a vezetőedző megüresedett posztjára.

A Komáromi járást képviselő együttesek mérik össze tudásukat Ógyallán.

A Nyugat-szlovákiai V. liga Délkeleti csoportjában a végeken kullogó zselíziek tavaszelőn nagyon rákapcsoltak, újabb győzelmükkel megelőzhetik az előttük álló naszvadiakat. A nagymegyeriek favoritként fogadják a pozbaiakat. A bajnokaspiráns nádszegieknek legutóbb nem termett babér, ennek a negyediek ihatják meg a levét.

Az VI. liga Déli csoportjában két csallóközi (Lég–Csenke, Csallóközcsütörtök–Egyházkarcsa) régióderbire fókuszálnak a szurkolók. Ugyancsak kiderül: vajon tartós formajavulás kezdete, vagy a véletlen műve volt a sereghajtó illésházaiak idénybeli első győzelme. Mi formajavulásra tippelünk.

(1/3) Cikkünk a következő oldalon folytatódik. Kérjük lapozzon előre: