A kerületi rendőrség felbujtás gyanúját vizsgálja a miloslavovi incidens kapcsán

2022. január 8. - 09:21 | Régió

Vizsgálja az Miloslavovban (Annamajor - Szenci járás) történt incidens körülményeit a Pozsonyi Kerületi Rendőr-főkapitányság.

A kerületi rendőrség felbujtás gyanúját vizsgálja a miloslavovi incidens kapcsán
Forrás: Nový Čas
Korábban:

Gyerekbandáról a rendőrség nem, mások viszont tudnak Miloslavovban

A miloslavovi gyerekbanda miatt a faluban sűrűbben járőrözhetnének a rendőrök

"Még nevetett is közben" - mindenkit felelősségre vonna egy pszichológus a miloslavovi gyerekbandából

Egy baráti társsaság tagjai bántalmaztak egy 11 éves kislányt – tájékoztatott Michal Szeiff, a Pozsonyi Kerület Rendőr-főkapitányság szóvivője.

A rendőrség felbujtás ügyében indított vizsgálatot ismeretlen tettes ellen.

Az eset kapcsán arra is emlékeztetett a rendőrség, hogy az egész ország területén tilos hatnál több személynek egyszerre egy helyen tartózkodnia, kivéve az egy háztartásban élőket, és figyelmeztette a lakosokat, hogy tartsák be a járványügyi intézkedéseket.

Sajtóértesülések szerint a lányt január 2-án támadták meg Annamajorban, a volt szövetkezet telephelyén. Leitták és meztelenre vetkőztették. Az esetről telefonnal videót készítettek és közzétették a közösségi hálón. A videófelvételen 14, 15, 16 éves gyerekek láthatók. A sajtóhírek szerint nem ez az első ilyen eset, ez a társaság már korábban is támadott meg gyerekeket.

A rendőrség rablás miatt indított büntetőeljárást az ügyben, de csütörtökön (január 6.) arról tájékoztattak, hogy átminősítik a tényállást.

(TASR)