Késes férfi rabolt ki egy benzinkutat a Galántai járásban, a biztonsági kamera mindent rögzített (VIDEÓ)

2022. május 10. - 10:41 | Régió

Késes férfi rabolt ki egy benzinkutat Felsőszelin (Galántai járás). Az elkövetőt rögzítette a biztonsági kamera, a rendőrség a nyilvánosság segítségét kéri az azonosításában – tájékoztatott a TV JOJ.

A kapucnit és reszpirátort viselő férfi az esti órákban többször is körbejárta a benzinkutat, majd röviddel 21 óra után bement, a kezében tartott kést pedig egyenesen az ott dolgozó nőre fogta.

Mária Linkešová rendőrségi szóvivő tájékoztatása szerint a férfi megfenyegette a nőt, hogy adja neki oda az összes pénzt. Amikor az alkalmazott azt mondta, hogy nincs nála, a rabló átkutatta a fiókokat, a pénztárból pedig elvette a készpénzt.

Az elkövető, vélhetően egy fiatalabb, magyar akcentus nélkül szlovákul beszélő férfi, kb. 650 euró készpénzzel távozott az út túloldalán lévő erdő felé. A rendőrök ugyan öt percen belül a helyszínre értek, a rablót nem sikerült megtalálniuk. Vizsgálják annak lehetőségét, hogy volt-e segítője vagy motorgépjárműje a közelben.

A rendőrség arra kér az embereket, hogy aki felismeri a felvételen látható személyt, vagy bármilyen információval rendelkezik a történtekről, az értesítse a hatóságot. Az elkövetőt tettéért akár tízéves szabadságvesztésre is ítélhetik.


(TV JOJ)