Két beoltottnak is 201 ezer euró ütötte a markát a vasárnap esti vakcinalottóban!

2021. szeptember 20. - 07:59 | Belföld

Vasárnap este ismét rámosolygott a szerencse néhány beoltottra, akik regisztrálták magukat a szlovákiai vakcinalottóba.

Két beoltottnak is 201 ezer euró ütötte a markát a vasárnap esti vakcinalottóban!
Illusztráció

Este 20.30-tól ismét élőben sorsolták ki azokat, akik a legnagyobb nyereményre jogosultak. Egyenként 100 ezer euróval gazdagodhat az, aki ebben az idősávban nézi a szlovák köztévé adását, és amennyiben kisorsolják a kódját, időben felveszi a telefont és bediktálja a helyes jelszót.

Elsőre Viliamot sorsolták ki Vysoká nad Kysucou (Čadcai járás) községből, és mivel az előző adás végén egy nyereményt nem vittek el, neki 201 ezer eurót jelentett az, hogy bemondta a telefonba, amit kellett.

A második kisorsolt személy a mától egyik utolsó zölden maradt járás fővárosából, Poltárból származik, Ján helyett azonban felesége, Anna emelte fel a telefont. A lényeg, hogy bemondta a jelszót, így az övék lett az újabb 101 ezres nyeremény.

A következő körben Katarínát sorsolták ki Iglóról (Spišská Nová Ves), aki ugyancsak örülhetett. A megfelelő helyen volt, a megfelelő időben.

A negyedik a sorban Andrej lehetett volna Vágbesztercéről (Považská Bystrica), ám ő valamiért nem tartózkodott telefonközelben vasárnap este.

Az utolsó fordulóban a Dolný Kubínból származó Pavolra mosolygott a szerencse, aki pedig Andrej távolléte miatt 201 ezer eurót markolhat fel hamarosan.

(Čas.sk)