Két éve szőnyegbe csavarva találták meg felesége holttestét, most az egykori rendőr is meghalt

2019. március 19. - 13:43 | Régió

Holtan találtak egy férfit a hétvégén Pozsonyban egy betonlépcső alatt. Mint kiderült, egy egykori rendőrről van szó, akinek a felesége holttestét egy szőnyegbe csavarva találták meg két éve.

A 62 éves férfi élettelen testét szombaton délelőtt találták meg egy betonlépcső alatt. A helyszínre kiérkező mentők már nem tudtak rajta segíteni. Michal Szeiff rendőrségi szóvivő tájékoztatása szerint a holttestet átvizsgáló orvos kizárta az idegenkezűség lehetőségét.

A férfi már egy ideje hajléktalanként élt a lépcső alatt. Egy helyi lakos szerint a férfi korábban rendőrként dolgozott, és a feleségével élt a közelben egy egyszobás lakásban. Miután összevesztek, a nő az utcára tette férjét. Ezt követően egy fiatalabb férfi élt a nővel.

A nőt már jó ideje nem látták az emberek – végül a lakás erkélyén találták meg holtan, belecsavarba egy szőnyegbe. A rendőrség letartóztatta a fiatal férfit.

A rendőrség szerint a nő 2017. október 22. és november 5. között veszthette életét, a holttestét december 18-án találták meg. A rendőrség emberölés gyanújával indított nyomozást az ügyben, amelyet még a mai napig nem zártak le.


noviny.sk/para