Két Jednotát is kirámolt a tolvajtrió

Lopás vétsége miatt három évig terjedő szabadságvesztés fenyegeti azt a tolvajtriót, melynek tagjai szeptember 17-én egy udvarnoki (Dvorníky - Galgóci járás) és egy galgóci élelmiszerüzletből több száz euró értékben tulajdonítottak el egy csomó terméket.

Két Jednotát is kirámolt a tolvajtrió
A fotóra kattintva KÉPGALÉRIA nyílik!

Az elkövetők egy Peugeot Expert típusú gépjárművel parkoltak ele az udvarnoki élelmiszerüzlet előtt, ahol a személyzet figyelmetlenségét kihasználva egy sporttáskába pakolták összesen 126 eurót érő zsákmányaikat, majd fizetés nélkül távoztak.

Az elkövetők még aznap egy ugyanahhoz az élelmiszerlánchoz tartozó, galgóci boltban is loptak, ott különböző élelmiszert, cukorkákat, cigarettát pakoltak a sporttáskába, és amíg egyikük az eladónőt szórakoztatta, a többiek kereket oldottak. Ezen a helyszínen 302 eurós kárt okoztak.

Az üzletekben lévő biztonsági kamerák felvételei alapján a zsaruk sikeresen azonosították a büntetett előéletű nagyszombati tetteseket, akik közül kettőt - a 29 éves Petert és a 38 éves Tomášt - elfogtak, és vizsgálati fogságba helyeztek. A harmadik, 21 éves elkövetőt még keresi a rendőrség - tájékoztatta a Paramétert Martina Kredatusová rendőrségi szóvivő.

(para)