A két Sutherland közös westernben bünteti ellenfeleit

2016. január 23. - 10:47 | Kultúra

A remek szereplőgárdájú Forsaken című filmben Donald és Kiefer Sutherland mint apa és fia szállnak szembe a banditákkal - írja a 24.hu.

Szinte a semmiből tűnt fel a Brad Mirman forgatókönyve alapján Jon Cassar rendezte Forsaken (Elhagyatott) című western előzetese, amelyben a kiváló Donald Sutherland és a nagy amerikai hős Jack Bauerként befutott fia, Kiefer Sutherland játsszák a főszerepeket. Az 1872-ben játszódó történetben az éveken át a rend őreként tevékenykedő John Henry Clayton (Kiefer Sutherland) egy nap leteszi a fegyvert és hazatér a Wyoming állambeli Fowler városkájába, hogy rendbe hozza kapcsolatát az apjával, Clayton tiszteletessel (Donald Sutherland).

Igen ám, csakhogy rövidesen felbukkan a környéken egy rakás bandita, akik az arrafelé terjeszkedő vasút miatt azzal terrorizálják a népeket, hogy ha azok nem adják el a földjeiket, akkor nekik kampec. Az ifjabb Clayton megelégeli ezt és úgy dönt, rendet tesz a gazfickók között, amit az apja kezdetben nem igazán támogat. A két Sutherland mellett a Demi Moore, Brian Cox és Michael Wincott mellékszereplésével forgatott Forsaken február 19-én fog debütálni az amerikai mozikban.

24.hu

Címkék: előzetes, film