Kétmilliónál is kevesebbet kapott a DAC a legjobb góllövőjéért – heti átigazolások a Fortuna Ligában

2021. július 25. - 13:16 | Sport

A hétvégén megkezdődött a Fortuna Liga 2021/22-es kiírása, de a csapatokat ez nem zavarta az új játékosok igazolásában. Dunaszerdahelyen sem tétlenkedtek az elmúlt hét napban.

Kétmilliónál is kevesebbet kapott a DAC a legjobb góllövőjéért – heti átigazolások a Fortuna Ligában
Fotó: Cséfalvay Á. András

Hosszú idő után véget ért Eric Ramirez kálváriája. Korábban még a Rubin Kazannyal boronálták össze a venezuelai támadót, és már-már meg is született a megállapodás, amikor a sárga-kékek vezetősége szerint az oroszok érthetetlen okból elálltak az üzlettől. Érkezett viszont újabb kérő, az ukrán Dinamo Kijev személyében, az átigazolást pedig véglegesítették a héten. A Transfermarkt szerint a tizenhatszoros ukrán bajnok 1,75 millió eurót fizetett Ramirezért, aki 2026-ig szóló szerződést írt alá új klubjával.

A somorjai farmcsapatba került kölcsönbe a dunaszerdahelyiek fiatal középpályása, Bögi Ferenc, de volt két érkező is a klubnál: a védelem bal oldalán bevethető lett Andrejs Ciganiks az ukrán Zorya Lugansktól, az osztrák középső védő Ahmet Muhamedbegovic pedig a St. Pölten csapatától érkezett – előbbi már pályára is lépett a Partizan elleni EKL-mérkőzésen.

Csak távozók voltak a héten Pozsonyban a Slovannál: Erik Daniel a lengyel Zaglebie Lubinnál, Kenan Bajric pedig a ciprusi Pafosnál folytatja kölcsönben. Két fiatal nigériaival erősített a Sereď, amerikaival pedig a Senica.


Az elmúlt hét átigazolásai a Fortuna Ligában a Transfermarkt szerint:

(tt)