Kezdd az iskolaévet az OC Galériával és nyerj egy utat a Tátrába!

2016. szeptember 9. - 07:35

Gyere és búcsúzz el a nyártól, köszöntsd az új iskolaévet Dunaszerdahelyen az OC Galériában. Már most szeptember 10-én résztvehetsz a legjobb tanévkezdő rendezvényen. Sok verseny, attrakció, varázsló show és még sok minden más vár rád, hogy elkezdhesd az élményekben gazdag iskolaéved.

Kezdd az iskolaévet az OC Galériával és nyerj egy utat a Tátrába!

És megint itt van- vége a nyárnak, itt az idő, hogy visszaülj az iskolapadba a könyvekhez és a feladatokhoz. De ez még nem ok a szomorkodásra. A gyerekekre új iskolás élmények, új barátságok és szórakozás vár. A dunaszerdahelyi OC Galéria ez alkalomból gondol az összes gyerekre és szüleikre és ezért szeretné kellemesebbé tenni az első iskolai hétvégét Dunaszerdahelyen a legjobb programokkal, teli nevetéssel, versenyekkel, szórakozással.

Dunaszerdahelyen az OC Galériában szeptember 9-én pénteken 9.00-kor kezdődik a hétvége teli versenyekkel minden látogató számára. Elég ha legalább 10 euró értékben vásárol és megkeresi hoszteszünket, aki az OC Galériában tartózkodik, kitölti a kártyát az adataival, ami ezután a sorsolási urnába kerül. A verseny szeptember 11- ig 21:00 óráig tart. A sorsolás az OC Galéria épületében 2016. szeptember 12-én lesz.

Félpanziós hétvégét nyerhet a Tátrában az egész család számára, szabadon választott időpontban.

A tanévkezdő hétvége szeptember 10-én szombaton folytatódik 13:00-tól 18:00-ig.

A gyerekeket miniiskola várja, ahol értékes díjakért versenyezhetnek és összemérhetik ismereteiket.

A rendezvény során a gyerekek és a felnőttek az Amerikából átvett szokatlan sportokat is kipróbálhatják, felfrissíthetik elsősegélynyújtási ismereteiket, megnézhetnek egy igazi mentőt és kipróbálhatják az arcfestést.

16:00-kor a híres varázsló – TALOSTAN- lép fel, akinek a varázsló trükkjei a legjobbak és legvarázslatosabbak közé tartoznak.

Jöjjön és töltsön el egy kellemes délutánt Dunaszerdahelyen az OC Galériában és kezdje az új iskolaévet feltöltődve!

További információk a www.dunajska-streda.ocgaleria.sk oldalon.

(PR-cikk)