Kifakadt a Slovan vezére, a DAC drukkereit tartja követendő példának

2020. július 4. - 17:32 | Sport

A szombat esti Slovan - Zemplín Michalovce meccsre mindössze 2300 jegyet adtak el. Az emiatt érzett csalódottságát a pozsonyi csapat vezérigazgatója nem tudta magába fojtani.

Kifakadt a Slovan vezére, a DAC drukkereit tartja követendő példának

Az eladott jegyek száma éppen csak meghaladja a stadion kapacitásának 10 százalékát, és ez lehangolta ifjabbik Ivan Kmotríkot. A fővárosi legénység vezetője a klubjának a honlapján azt írja, hogy a visszajelzések alapján azt hitte, hogy a 4 hónapos szünet után - a bizonyos korlátozások betartása mellett - megtöltik a drukkerek a stadiont. "Ezért is érzek csalódottságot a mérkőzés iránti érdeklődés miatt" - vall érzéseiről Kmotrík.

"Nagyobb támogatásra van szükségünk más szlovanistáktól is." Érthetetlen, hogy amíg szerdán Dunaszerdahelyen a rajongók szinte megtöltötték a stadiont, Pozsonyban alig kétezer jegyet adtak el. "...ez csalódás, ami néhány kérdést vet fel a jövővel összefüggésben. - zárta mondandóját Kmotrík.

Mint ismeretes, a szerdai dunaszerdahelyi mérkőzésre annyian látogattak ki, hogy még Igor Matovič kormányfő is kiakadt és a pokolba vezető útról beszélt.

(aktuality)