Kifütyülték a meccs alatt, brutális, ollózós választ adott a végén Neymar! (Videó)

2019. szeptember 15. - 08:30 | Sport

Góllal tért vissza a Paris Saint-Germain labdarúgócsapatába Neymar, aki az előző négy fordulóban kimaradt az együttesből az FC Barcelonához történő visszatéréséről szóló egyeztetések miatt.

Kifütyülték a meccs alatt, brutális, ollózós választ adott a végén Neymar! (Videó)
Fotó: AP/SITA

A francia bajnokság címvédője szombaton, a Strasbourg ellen csak a ráadásban harcolta ki a győzelmet: a 98-szoros brazil válogatott támadó egy beadást követően hanyatt vetődve, ollózó mozdulattal lőtt a vendégek kapujába, ezzel alakult ki az 1-0-s végeredmény.

A gyengén kezdő Neymart a párizsi mérkőzés első félidejében kifütyülte a Parc des Princes közönségének egy része. A szurkolók nem nézték jó szemmel azt, hogy a brazil futballista vissza akar térni a korábbi klubjához, illetve, hogy egyszer úgy nyilatkozott: legszebb emléke a labdarúgásban ahhoz a 2017-es Bajnokok Ligája-mérkőzéshez kötődik, amelyiken a Barcelonával 6-1-re verték a PSG-t. Győzelmet érő góljánál viszont már erősebb volt a taps, mint a fütty.

A Barcelona egész nyáron alkudozott Neymar visszavásárlásáról a PSG-vel, ám nem tudtak megegyezni a felek a két éve 222 millió euróért elengedett támadóról.

A párizsi csapat az élen áll a francia bajnokságban.

(MTI)