Kihagyhatatlan ajánlattal várja a fürdés és a wellness szerelmeseit a dunaszerdahelyi Thermalpark!

2022. január 12. - 15:50 | Régió

Bár az érvényben lévő járványügyi intézkedések értelmében a fürdő még nem működhet teljes kapacitással, a wellness és a termálvíz szerelmeseinek van egy kihagyhatatlan ajánlatunk.

Kihagyhatatlan ajánlattal várja a fürdés és a wellness szerelmeseit a dunaszerdahelyi Thermalpark!

Mivel a szabályozás szerint a szállodák vendégei igénybe vehetik a wellness-szolgáltatásokat, készítettünk egy speciális csomagot, amely kedvezményes áron kapható, és lehetőséget nyújt a vendégeknek foglalni akár egy éjszakára is.

A csomag nemcsak azért különleges, mert lehetővé teszi, hogy a rideg januári időjárásban is élvezze a kellemesen meleg termálvizet, hanem azért is, mert díjmentesen nyújt lehetőséget a korai check-in-re és a késői check-out-ra, azaz a vendégek az érkezés napján akár már délelőtt 10 órától elfoglalhatják a szállást, és máris élvezhetik a Thermalpark nyújtotta szolgáltatásokat.

Ráadásul a távozás napján is egészen 18 óráig maradhatnak, ezáltal szinte még egy egész nap a rendelkezésükre áll a fürdőben. Az akció keretében a check-in vasárnaptól szerdáig lehetséges.

Az ajánlat a környékbeli vendégeinknek is remek lehetőség, hogy hosszú idő után ismét élvezzék a termálvizünk jótékony hatásait, színt vigyenek a hosszú téli estékbe, és páratlan környezetben pihenjék ki a mindennapok fáradalmait. Szolgáltatásaink garantálják, hogy energiával feltöltődve és számos élménnyel gazdagodva térhet haza.

A csomag tartalmazza a szállást két fő részére Standard, illetve Standard Plus szobában, a reggelit és a vacsorát, korlátlan belépést az összes fedett medencébe a tartózkodás ideje alatt, a szaunavilág használatát, valamint a már említett korai érkezést és késői távozást (check-in vasárnaptól szerdáig).

Emellett minden vendégünknek ásványvizet és ingyenes wifi-használatot biztosítunk, valamint a parkolás is díjmentes közvetlenül a szálloda előtt.

Két nap, azaz egy éjszaka ára 2 személy részére kedvezményesen 99 euró. A gyermekek számára 6 éves kor alatt ingyenes, 6-tól 11 éves korig 30 euró/fő/éj, a 12 éven felüli gyermekeknek pedig 35 euró/fő/éj.

A kedvezményes csomag a 2022.01.09. - 2022.02.11. közötti időszakban érvényes.

Tájékoztatás a következő telefonszámon: +421 905 895 964, foglalás online vagy a recepcia@thermalpark.sk e-mail-címen lehetséges.

Szeretettel várjuk a kedves vendégeket!


THERMALPARK DS, a.s.
Gabčíkovská cesta 237/38
929 01 Dunajská Streda
GPS: 47.98502, 17.60834

www.hotel.thermalpark.sk/hu/


(PR-cikk)