Kik azok, akik, ha feltűnik Zuzana Čaputová neve, fotója, máris kiokádják magukat a neten?

Barak László | 2022. április 1. - 21:02 | Vélemény

Zuzana Čaputová köztársasági elnök csütörtökön Samuel Vlčan földművelésügyi miniszter részvételével tartott megbeszélést arról, hogy hogy az állam hogyan tudna segíteni a jótékonysági szervezeteknek, amelyekhez a kereskedelmi láncok már most is eljuttatják a fel nem használt élelmiszereket. Azon kiszolgáltatott állampolgárok érdekében folyt a tanácskozás, akik megközelítőleg 660 ezren vannak. Akiket közvetlenül veszélyeztet a szegénység. Elsősorban egyedülálló szülők és nyugdíjasok ők, akik, ha az élelmiszerárak továbbra is jelentősen emelkedni fognak, még inkább veszélyben lesznek.

Kik azok, akik, ha feltűnik Zuzana Čaputová neve, fotója, máris kiokádják magukat a neten?
Zuzana Čaputová - TASR

Normális viszonyok között egy ilyen tanácskozás hírét helyesléssel fogadja a célközönség. Ha esetleg szűklátókörű, önző egyének szembesülnek vele, legfeljebb vállat vonva elsiklanak fölötte.

Ahhoz viszont komplett gazembernek, illetve agyatlan baromnak kell lenni, hogy egy ilyen hír kapcsán bárki „csótánynak”, “hülye tyúknak“, „amerika kurvájának“, avagy látszólag ugyan szofisztikáltabban, ám ugyanilyen bárdolatlan ostoba gesztussal „gyomnak“ minősítse a szóban forgó tanácskozás szóvivőit! Legfőképpen magát az államfőt, Zuzana Čaputovát!

Ez van, ilyen a világ. Eddig is megfigyelhető volt a közösségi médiában, hogy amint feltűnt a hírekben a szlovák államfő neve, fotója, neve, máris nők tömegei kérődzik föl magukból a jelképes okádékot...

Nyilván Čaputovától evidensen csúnyább, kellőképpen ostoba egyedekről van szó. Akik bizony általában ignorálva vannak! Férfiak vagy éppen a nők által? Egyre megy! Netán olyan asszonyok, hajadonok lehetnek ők, akik a hálószoba helyett nagy magányosan furtonfurt a konyhapultnál, illetve a mosókonyhában kénytelenek a testhajlataikat izzasztani...?!

De mi lehet az a fenomén, ami a taplómód ugató, köpködő „férfiakat” uszítja Čaputová ellen? A tök kreténeken kívül talán annyi, hogy egy-egy jelentéktelen paraszt legmerészebb erotikus álmaiban sem jut egy olyan nő közelébe, akivel nap mint nap kénytelen szembesülni a tomboló közéleti hírcunami közepette...?

Čaputová mindennek tetejébe olyan okosnak tűnhet az efféle íkúbajnokok szemében, hogy vele személyesen szembesülniük eleve merevedési zavarral járna...? De az olyanoknak holtbiztos, akik számára dereng valami, egy legalább viszonylag tárgyilagos az énkép! Mondjuk, odahaza a tükör előtt, fogmosás, illetve altesti tisztálkodás közben...!

Nos, a társadalmilag hátrányos helyzetűeken meg a lelki betegeken kívül vannak aztán a politikai trollok. Ők tényleg a legegyszerűbb képlet! Ezek kizárólag azért lettek kitenyésztve, azért vannak tartva, hogy zavart, botrányt, undort stb. keltsenek az éterben. A sunyi gazdák potenciális ellenfeleivel szemben!