Kikötő – Polgári szalon: Bagdy Emőkével családról, játszmákról, megbocsátásról és újrakezdésről

2019. szeptember 18. - 20:11 | Kultúra

Miként lehet a béke szigete az otthonunk, semmint veszélyekkel teli hadiösvény? Valóban külön nyelvet beszélnek a nők és a férfiak, és vajon létezik-e közös nevező? Tehetünk valamit a stressz ellen és van-e neki jó oldala? Tanulható-e a megbocsátás és segíthet-e jótanács a kétségbeesés ellen? Tudattalan képességeink fejleszthetők-e tudatosan? Meddig elég a tehetség és hogy lehet kibontakoztatni? Az ország egyik legelismertebb klinikai szakpszichológusa Kikötő szeptemberi rendezvényén.

A Kikötő szeptemberi vendége Bagdy Emőke, egyetemi tanár, klinikai szakpszichológus, pszichoterapeuta lesz, akivel a házigazda, Bödők Gergely, történész, a Clio Intézet munkatársa beszélget.

Az eseménynek a komáromi RÉV - A Magyar Kultúra Háza ad otthont szeptember 23-án, hétfőn 18 órai kezdettel.

A rendezvény látogatóinak felajánlásait vagy tetszés szerinti adományát ezúttal is jótékony célra ajánlják fel a szervezők: ezúttal az ógyallai református templom tornyának javítását szeretnék támogatni.

A szervezők készülnek három kvízkérdéssel is - a leggyorsabb helyes válaszadókat egy-egy, a vendégekhez kapcsolódó kötettel jutalmazzák. Minden érdeklődőt szeretettel várnak.


(-)