Hibaüzenet

Notice: unserialize(): Error at offset 22 of 27 bytes in variable_initialize() (line 935 of /var/www/parameter.sk/web/includes/bootstrap.inc).

Kim Dzsong Un még egy nagyobb rakétakísérleti telep lerombolásába is belement!

Az Egyesült Államok kész új alapokra helyezni kapcsolatát Észak-Koreával - jelentette ki Donald Trump amerikai elnök kedden Szingapúrban Kim Dzsong Un észak-koreai vezetővel tartott csúcstalálkozóját követően tartott sajtóértekezletén.

Kim Dzsong Un még egy nagyobb rakétakísérleti telep lerombolásába is belement!
Fotó: TASR/AP

Azt mondta, hogy Kim Dzsong Un beleegyezett egy nagyobb rakétakísérleti telep lerombolásába. Trump beszámolt arról is, hogy véget vetnek az amerikai-dél-koreai hadgyakorlatoknak.

A sajtóértekezlet kezdete előtt a helyszínen lévő újságíróknak bemutattak egy videót, amely előzetes volt a Trump által Kim Dzsong Unnak átadott filmből. Ezen harci repülőgépek és tüzérség látható, mondván a kapcsolatoknak csak két eredménye lehet. Az egyik változatban előrelépnek, a másodikban hátra.

Trump: szó volt emberi jogi kérdésekről

A szingapúri amerikai-északi-koreai csúcstalálkozón szó volt emberi jogi kérdésekről, és ez a jövőben is így lesz - mondta el keddi sajtótájékoztatóján Donald Trump amerikai elnök, miután találkozott Kim Dzsong Un észak-koreai vezetővel.

Az amerikai elnök arról is beszámolt, hogy Kim elfogadta meghívását a Fehér Házba, Washingtonba.

Nem sokkal korábban, az ABC hírtelevíziónak adott exkluzív interjúban Trump elismerte, hogy nem most beszélt először Kimmel, telefonon már beszéltek egymással. Ezt az amerikai kormányzat eddig nem árulta el.


Kapcsolódó cikkek:

Trump megmutatta Kimnek a Vadállatot, minden nagyon szép, minden nagyon jó…

Trump és Kim megegyeztek: nincs több atomfegyver, jön a teljes leszerelés!

Kim Dzsong Un a Fehér Házban? Miért is ne...

Trump mégsem falt hamburgert Kimmel


MTI/para