Kisiklott a RegioJet Pozsonyban, estig késések lehetnek!

Nem jártak egy ideig a vonatok a Pozsony-Főállomás és Pozsony-Újváros közötti szakaszon a RegioJet egyik járatának kisiklása miatt. Erről a közlekedési társaság a közösségi hálón tájékoztatott szerdán.

Kisiklott a RegioJet Pozsonyban, estig késések lehetnek!
Illusztráció

A RegioJet S70 jelzésű járatai a baleset miatt csak Újváros állomásig közlekedtek. Az Os 4323, Os 4325, Os 4327 és REX 1771 jelzésű járatok kitérővel, Pozsony – Előváros (Bratislava-Predmestie) állomáson keresztül közlekedtek a Főállomásig, emiatt jelentős késések voltak.

Pozsony – Újváros állomásról az utasok a 4-es villamossal közlekedhetnek tovább a városközpont felé. A közlekedési társaság felhívta a figyelmet, hogy a Pozsony megyei integrált közlekedésnek köszönhetően a villamosokon is érvényesek a vonatra váltott jegyek.

Az Os 4328 jelzésű vonat kivételesen csak Úszorig (Kvetoslavov) közlekedik. Az utasoknak az Os 4332 járatra kell átszállniuk. A 4331-es számú személyvonatot a RegioJet tájékoztatása szerint törölték. A törölt járatot a REX 1771 jelzésű vonat fogja helyettesíteni, amely ugyanazokon az állomásokon fog megállni, ahol a személyvonat is megállt volna. A társaság dolgozói jelentős késésekre figyelmeztetnek.

A RegioJet 16.20-kor jelezte, hogy ismét közlekednek a főállomásra a vonataik, ugyanakkor járataik késése az esti órákig fennállhat.