Kislánya szeme láttára teperték le és bilincselték meg az apát a rendőrök! (Videó)

2024. február 11. - 10:58 | Régió

Elhagyta egy baleset helyszínét, noha ő azt állítja, nem érezte, hogy nekiment a másik autónak. Az oviból vitte haza kislányát, aki pedig kénytelen volt végignézni, mit csinálnak vele a rendőrök - számolt be róla a Joj TV.

Kislánya szeme láttára teperték le és bilincselték meg az apát a rendőrök! (Videó)
Forrás: Facebook

A Facebookon közzétett felvételeken látszik, ahogy a rendőrök megállítják az autót Zsolnán, kirángatják a sofőrt és a járdára ültetik. Vlastimil, a sofőr, a Joj TV-nek elmondta, nem is sejtette, miért veszi körbe két rendőrautó, mikor épp csak a lányát viszi haza oviból.

"Futottak oda hozzám, fegyverrel a kezükben. Én mutattam, hogy üresek a kezeim. Megragadtak, elvonszoltak és elég kegyetlen módon tettek ártalmatlanná. Közben megütöttem a kezem és a fejem is" - mesélte.

Zuzana Šefčíková, a zsolnai kerületi rendőrség szóvivője arról számolt be, hogy pénteken délután bejelentést kaptak a segélyhívón, miszerint egy autós elhajtott az általa okozott baleset helyszínéről, a sértett pedig utánament. A rendőrök a szóvivő szerint a bejelentést követően azonnal a károkozó nyomába eredtek

"Állítólag nekimentem egy autó ütközőjének, de én abból nem éreztem semmit és továbbmentem" - mondta. Hozzátete, a rendőrök az akció utn leültették a vizes járdára, megbilincselve, miközben mondta nekik, hogy az autóban ott ül a hároméves kislánya.

A szóvivő ennek kapcsán azt mondta, hogy miután a rendőrök megbizonyosodtak arról, hogy az illetőnél nincs fegyver, megengedték számára, hogy a kislányával kommunikáljon. Hozzátette, soha nem becsülhetik alá a lehetséges kockázatokat.

Vlastimil elmondta, hogy egyáltalán nem állt ellen a rendőrök beavatkozásnak. A belügyminisztériumhoz fordult, mert szeretné, ha kivizsgálnák az ügyet.

(Joj TV)