Kispesti ultrák hekkelték meg Rossi sajtótájékoztatóját

2018. március 3. - 17:51 | Sport

DUNASZERDAHELY - A Budapest Honvéd két szurkolója bejutott a MOL Aréna press roomjába, és meglepetéssel kedveskedtek Marco Rossinak a DAC-Nagyszombat összecsapást követő sajtótájékoztatón.

A gól nélküli döntetlennel végződő találkozót követő sajtóesemény nem kezdődött barátságosan, mivel a két csapat vezetőedzői a megszokottól eltérő módon, külön-külön értékelték a mérkőzést. Először a nagyszombati Spartak menedzsere, Nestor El Maestro érkezett a sajtóterembe, majd miután végzett, pár perccel később Rossi következett.

Ekkor már bent ült a teremben a Budapest Honvéd két szurkolója is, akik ahogy Rossi megérkezett, rázendítettek az olasz trénert dicsőítő dallamokra. Rossi nem jött zavarba, jót derült a helyzeten, és a kórusban elhangzó "Hajrá Kispest!"-re "Hajrá DAC" felkiáltással válaszolt.

A Honvéd ultrái ezután elhagyták a termet, és Rossi belevághatott a bajnoki mérkőzés értékelésébe. Kiderült az is, miért nem a vendégek edzőjével együtt tartotta a sajtótájékoztatót, a kérdésre, hogy ez miért történt így, Marco Rossi így felelt:

"Mert ők ugyanezt csinálták, amikor mi Nagyszombatban voltunk."

(para)