A kitartó munka meghozta gyümölcsét – járási bajnok a Kisudvarnok U13-as csapata!

2022. május 26. - 13:06 | Sport

Már az előző években is előkelő helyeken végzett az MFK Kisudvarnok U13-as csapata, ezúttal viszont sikerült teljesítenie a kitűzött célt: korosztályában járási bajnok lett.

A kitartó munka meghozta gyümölcsét – járási bajnok a Kisudvarnok U13-as csapata!
További képekért kattints!

A kisudvarnoki fiatalok veretlenül, a tabella élén zárták az őszi szezont. Tavasszal ugyan kissé akadozott a gépezet, de a srácok megmutatták, hogy vesztes állásból is képesek felállni. Sokat elmond idei teljesítményükről, hogy három fordulóval a bajnokság vége előtt találtak először legyőzőre.

Az MFK Kisudvarnok U13-as csapata szezonbeli 25 mérkőzéséből húszat megnyert, négyszer döntetlenezett és egy vereséget szenvedett. Gólarányban is igazán impozáns mutatóval rendelkezik – 106 szerzett találat mellett csupán 20-szor kapitulált.

„Nagyon büszkék vagyunk erre, hiszen ritkaság az ilyen hosszú veretlenségi sorozat. Az egész csapat kiemelkedő teljesítményt nyújtott, és főleg a csapatmunka, valamint az összetartás az, ami meghozta munkánk eredményességét”

– nyilatkozta a Paraméternek Bazsó Krisztián, az U13-as csapat edzője, aki immár harmadik éve foglalkozik a korosztály irányításával.

A csapatot 2009-es és 2010-es születésű játékosok alkotják, alkalmanként pedig lehetőséget kapnak a fiatalabb korosztályok játékosai is.

„Nagyon jó volt együtt dolgozni a srácokkal, az edzéseken nagyon koncentráltan és odafigyeléssel végezték az edzői feladatokat. Célunk, hogy az elkövetkezőkben is ugyanolyan előkelő helyezésekkel képviselhessük Kisudvarnokot, mint ahogy az előző években is sikerült”

– tette hozzá az edző, aki köszönetet mondott a kisudvarnoki sport vezetőségének a támogatásért, valamint a szülőknek a segítségért.


A csapat összetétele:

Játékosok: Fil'o Damian, Mikos Bence, Ág Tamás, Kubik Simon, Hodossy Áron, Sánka Patrik, Szabó Máté, Gál Zalán, Bódis Gyuszi, Rácz Levente, Ábrahám Flórián, Marczell Damian, Gálffy Attila, Bodri Attila, Marczell Szebi, Kósa Gábor, Keszi Bence, Herdics Béla

Edző: Bazsó Krisztián


(tt)