HUF: 348.73 Ft

CZK: 26.921 Kč

18 °C

9 °C

2020. 05. 31. vasárnap

Angéla, Petronela/Petrana

Az MKP bírálja Fico korrupt rendszerét
augusztus 25., 13:58
Az MKP bírálja Fico korrupt rendszerét

Élesen bírálta a Magyar Koalíció Pártja Robert Fico kormányfő hétvégi nyilatkozatát, amelyet a TA3 hírtelevízióban tett a klientizmus elfogadásával kapcsolatban.

Szociális cégek: Újabb botrány
augusztus 21., 20:08
Szociális cégek: Újabb botrány

A szociális cégek körül újabb botrány érik. A szepes-gömöri cég majdnem 99 millió koronát kapott Viera Tomanová tárcájától, Zuzana Wienk, a Fair-play Szövetség képviselője szerint párton belüli osztogatásról van szó, közpénzekből.

augusztus 13., 11:31
Hülyeségre ítélve!

Viera Tomanová vagy hülye, vagy pedig hülyét csinál magából. A gazsulálás legenyhébb szándéka nélkül konstatálható, nyilván az utóbbi megállapítás ül.

Smereseknek dől a lé
augusztus 13., 10:20
Smereseknek dől a lé

Csaknem minden civil társulás felügyelőtanácsában, amelyek 400 millió korona támogatást kaptak a szociális minisztériumból, smeres tagok szerepelnek – kutakodott tovább a Plus jeden deň napilap.

Tomanová nem nézi, ki kinek a szeretője
augusztus 11., 16:25
Tomanová nem nézi, ki kinek a szeretője

Nonprofit szervezeteknek, köztük egy smeres képviselő barátjához közelieknek 400 millió koronát ítélt meg a munka-, szociális és családügyi minisztérium. A projektek kidolgozásában részt vett a politkusnő fia is.

Jureňának Ficoval gyűlik meg a baja
november 12., 17:53
Jureňának Ficoval gyűlik meg a baja

Gyűrűzik a Szlovák Földalap botránya, Mečiar hallgat, Robert Fico az igazgatóhelyettes kirúgását követeli, az ellenzék pedig egyeztetés nélkül kapkod. Mindeközben az illetékes földművelési miniszter, Miroslav Jureňa épp brazíliai látogatáson vesz részt.

Napi friss
Időjárás
POZSONY időjárás DUNASZERDAHELY időjárás KOMÁROM időjárás Párkány időjárás