Kočner akkora fenegyerek, hogy még egy kapuőrt is móresre tanít (VIDEÓ)

2018. október 9. - 21:24 | Belföld

A Denník N megkaparintott egy olyan videót, amin Marian Kočner erőembert játszik és megfenyít egy portást. Ahol ez történt, a ház tulajdonosának egy fenyegető e-mailt is írt, amit a rendőrségen nem vettek komolyan.

Kočner akkora fenegyerek, hogy még egy kapuőrt is móresre tanít (VIDEÓ)
youtube (DennikN)

Mindez még 2013 októberében történt, Pozsony belvárosában. A felvételen látni, ahogy megérkezik a balhés főhősünk, aki egy ház előtt kezd páváskodni. Erre odalép hozzá egy kapuőr, akire Kočner ráförmed és nekinyomja a ház falának. Mint utólag kiderült, a két személy soha korábban nem találkozott, tehát személyes konfliktus nem állhatott a kakaskodás mögött.

Még az incidens estéjén a hírhedt üzletember levelet írt a helyszínül szolgáló ház tulajdonosának, aki szerint az egész jelenet megfélemlítésül szolgált. Kočner ugyanis meg akarta kaparintani a szóban forgó ingatlannal szomszédos épületet. Levelében figyelmezteti a "leendő" szomszédját, hogy

ha majd megveszi a szomszéd házat, nagy partikat fog rendezni és még el is küldte a kedvenc számainak lsitáját, amikre aztán ropná az otthoni bulikájában.

"Spórolhatnának is azzal, ha én odaköltözök, megválhatnak a kapuszolgálattól, hiszen nekünk, maffiózóknak megvan a magunk védelmi szolgálata és annak hatóköre kiterjed a szomszédos telkekre is." - folytatja küldeményében nem kevés iróniával Kočner. Még drón bevetését is kilátásba helyezte, hogy nyomatékosítsa, ha olyanja van, pokollá teheti a jövendőbeli szomszéd magánéletét.

A levél, illetve az azt megelőző utcai incidens annyira kiakasztotta a tulajt, hogy a térfigyelő kamera felvételét az e-maillel együtt elvitte a rendőrségre. Ott csupán azt állapították meg az irományon jól mulató zsaruk, hogy Kočner legfeljebb szabálysértést követett el.

Mint ismeretes, a Kuciak-gyilkosságban közvetítő szereppel megvádolt komáromi vállalkozó, A. Zoltán, - aki a nagymácsédi tragédiában való részvétellel gyanúsítottak közül egyedüliként hajlandó együttműködni a hatóságokkal - állítólag azt vallotta, a gyilkosságot Kočner rendelte meg.

DennikN/para

Címkék: Marián Kočner