Kokaindílert fogtak a szerdahelyi nyomozók, aki tehetősebbeknek árulta a drogot!

2020. szeptember 14. - 09:49 | Régió

A múlt hét közepén lakossági bejelentés alapján a dunaszerdahelyi kapitányság bűnügyi nyomozói kiszálltak egy somorjai helyszínre és rajtaütöttek egy drogdíleren. 

Kokaindílert fogtak a szerdahelyi nyomozók, aki tehetősebbeknek árulta a drogot!
A Para-Zóna felvétele

A 40 év körüli férfinél kokaint találtak, majd a rajtaütés után a férfi lakásán is házkutatást tartottak a Platan lakótelepen - értesültünk a Paraméter forrásából.

Ennek a nyomozócsoportnak köszönhetően sikerült az utóbbi hónapokban több drogdílert is elkapni. Legutóbb Nagymegyer egyik legnagyobb terjesztőjét fogták el augusztus közepén, akinél több száz adag pervitint találtak, azt megelőzően pedig egy somorjai díler akadt a horgukra augusztus elején.

Az, hogy a mostani díler lakossági bejelentés alapján került a nyomozók célkeresztjébe, arra utalhat, hogy az emberek egyre jobban bíznak ebben a nyomozócsoportban és ha lakókörnyezetükben gyanús tevékenységet tapasztalnak - amelyről a Para-zóna podcastjában részletesen beszélt az egyik nyomozó - akkor ezekhez a nyomozókhoz fordulnak.

A Paraméter somorjai helyi forrásból úgy értesült, hogy ez a díler főként a tehetősebb ügyfélkörnek szállította a kábítószert. A kokain egyébként egy teljesen más nyomozói módszertant követel meg, mint amit a pervitin esetében alkalmaznak a rendőrök.

(p_z)