Kőkorszaki fotójával Bugár divathullámot lovagolt meg

Mostantól jön az, ami még nem volt! Lassan élesedik az elnökválasztási kampány és igény mutatkozik arra, hogy minél többet tudjunk meg a jelöltekről.

Kőkorszaki fotójával Bugár divathullámot lovagolt meg
Facebook

"A mai idők divathulláma engem is elért" - indítja csütörtöki rövid vallomását Bugár Béla a közösségi oldalán. És aztán rögtön "fenyegetőre" veszi a figurát: "...mától minden csütörtökön megosztok Önökkel egy múltbéli, számomra kedves fényképet. Legalábbis ezt ajánlotta a lányom, valamilyen hashtag alapján" - utal a magyarul visszatekintő csütörtöknek nevezett Throwback Thursday-re. 

És aztán minden további szócséplést mellőzve lerántja a leplet egy 80-as évek elején készült sztárfotóról: "így néztem ki katonaként" - ismeri el a Híd első embere. 

Az annak idején Brünnben szolgáló későbbi pártvezért amolyan "špagát"-ként, a főiskola elvégzése után berukkolt - magyarországi szakszóval élve rigóként vagy - öreg táposként pózol a felvételen. Talpig elégedetten, a már későbbről is ismert vadalmás vigyorral a száján.

Bugár a katonaságon alhadnagy fokozatig tornázta fel magát, a politikában pedig még magasabbra vitte. Ez utóbbiban biztos szerepe volt annak, hogy a gyengébbik nem képviselői vevők a "fess legény"-re, aki egyesek szerint maga a szívtipró, a "buldozér ženských sŕdc".

A rajongókkal karöltve alig bírjuk kivárni, milyen fotográfiai lelettel rukkol elő a kormánypárt köztársaságielnök-jelöltje a jövő csütörtökön. De az is meglehet, nem is kell addig várni, mert a pártelnök lánya időben tájékoztatja apját, a visszatekintő csütörtökre már ráépült egy Flashback Friday lehetőség is, ami akár már pénteken is teret biztosít egy újabb cukiskodásra.

(sp)