Kollár luxuskirándulással kényezteti legkisebb gyermeke édesanyját

2023. augusztus 5. - 16:58 | Belföld

Más anyák csak irigykedhetnek. Boris Kollár (57) néhány napot a legutóbb született gyermeke édesanyjával, Laura Vizváryovával (28) töltött. (28).

Kollár luxuskirándulással kényezteti legkisebb gyermeke édesanyját
Képek forrása: čas.sk - Továbbiakért kattints!

Laura türelmetlenül várt a szlovéniai Portorož városában a politikusra. Amikor Kollár végre megérkezett, romantikában nem volt hiány. Úgy tűnik, Laura jelenleg is Kollárral van, ezt bizonyítják legalábbis a fényképek. A pár egy luxusszállodában vacsorázott, hosszú sétákat tettek. A fiatal anya nem titkolta vonzalmát a magas rangú kormánytisztviselő iránt, akinek nem egyszer megsimogatta az arcát.

Kollár és Vizváryová kisfia július elején látta meg a napvilágot. Azóta úgy tűnik, hogy a parlament elnöke jobban odafigyel a nőre, mint a többi gyereke édesanyjára. Ennek ellenére a „háremében“ még mindig béke uralkodik.

A politikus Laurával töltötte az időt Szlovéniában. A Nový Čas információi szerint a pár külön érkezett, de már szerelmespárként hódoltak a szórakozásnak és a luxusnak. „Laura korábban érkezett, néhány nappal előtte a fiával“ – mondta a Nový Čas-nak egy jól értesült forrás.

Laura mostanában nagy figyelmet kapott Kollártól, amit ki is élvez. A poltikus luxusnyaralással és egyéb luxuscikkekkel kényezteti legkisebb gyermeke édesanyját. Az a szálloda sem a legolcsóbb, amelyben a pár Szlovéniában tölti az idejét. Egy éjszaka ára 300 euró körül van és afelett.

(čas.sk)