Kollár Zsuzsovával folytatott kommunikációjáról beszélt, korábban Bugár is kapott üzeneteket, de ignorálta azokat

2020. február 9. - 13:56 | Belföld

A Kuciak-gyilkosság bírósági tárgyalása, valamint Marian Kočner Threema-üzeneteinek nyilvánosságra hozása befolyásolja a februári parlamenti választásokat – véli így Bugár Béla és Boris Kollár.

Kollár Zsuzsovával folytatott kommunikációjáról beszélt, korábban Bugár is kapott üzeneteket, de ignorálta azokat
Fotó: TASR

A Híd, valamint a Sme rodina elnöke szombaton az RTVS politikai műsorának vendége volt. „Biztosan befolyásolja a választást. Az viszont nem tetszik, hogy néhányan a két fiatal tragédiáján élősködnek” – jegyezte meg Bugár, akinek kijelentésével Boris Kollár is egyetért.

A Sme rodina elnöke újfent beismerte, hogy a múltban kommunikált a Kuciak-perben vádlottként szereplő Alena Zsuzsovával. Kollár viszont hozzátette, hogy még azelőtt kommunikált Zsuzsovával, hogy belépett volna a politikába, 2013 óta pedig nem volt vele kapcsolatban. Elmondása szerint annak idején magánemberként kereste őt meg a nő, aki telket akart neki eladni.

Kollár tagadja, hogy Mercedest vásárolt volna Zsuzsovának, de adott neki pénzt autójavításra – állítása szerint gyakran segít így az embereken.

„Nem tudtam, hogy néhány évvel később mit követ majd el az a nő. Az Alena Zsuzsová név nekem semmit sem mondott, később a Markíza műsorvezetőjével közösen azonosítottuk a régi telefonszáma alapján”

– tette hozzá Kollár.

Bugár Béla elmondta, hogy a múltban vele is megpróbált kapcsolatba lépni „valaki”, de ő sosem reagált ilyen üzenetekre. A Híd elnöke hozzátette: nincs miért aggódnia. Véleménye szerint ha a politikusok közül valakinek teljesen mást jelent a család fogalma és ilyen nőkkel találkozgat, az mindenkinek a magánügye. De ha ez befolyással lehet az illető döntésére, akkor az már veszélyes lehet.


TASR/para