Komáromnál egy benzinkút wc-jében felejtette a táskáját, egy német magával vitte 

2018. október 8. - 14:28 | Régió

Az M1-es autópályán, a Bábolna közelében lévő pihenőhelynél állt meg egy menetrend szerint közlekedő autóbusz szombaton délelőtt, melynek egyik utasa bement a benzinkút mosdójába, a táskáját pedig a mellékhelyiségben felejtette.

Komáromnál egy benzinkút wc-jében felejtette a táskáját, egy német magával vitte 
Illusztráció

Mikor észrevette, hogy nincs meg a táskája, azonnal visszament a mosdóba, de addigra a retikül már nem volt ott. A sértett azonnal feljelentést tett a rendőrségen. A komáromi rendőrök a helyszínen adatgyűjtésbe kezdtek és rövid időn belül azonosították az elkövetőt. Kiderült, hogy az 57 éves nő turistabusszal utazott, ami már tovább közlekedett Budapest felé. Útközben fogták el a nyomozók a néhány órával a bűncselekmény elkövetését követően.

A rendőrök az asszonynál az eltulajdonított táskát is megtalálták. A benne lévő pénzt lefoglalták a nyomozók, viszont a sértett iratai és a mobiltelefonja hiányzott a táskából. Kiderült, hogy azokat az elkövető férje a pihenőhelyen kidobta az egyik szemetesbe. Az eltulajdonított tárgyak egy részét a rendőrök megtalálták és visszaadták a tulajdonosnak. A nyomozók a nőt és férjét is előállították a Komáromi Rendőrkapitányságra, ahol gyanúsítottként hallgatták ki őket. S. Sylvia ellen lopás bűntett, S. Wolfgang ellen pedig orgazdaság vétség és okirattal visszaélés vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást a Komáromi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya.

police.hu