Kommunista spicli volt a nemzeti rocker, a Ki a faszom az a Jan Slota című „sláger“ elkövetője...!

Barak László | 2016. szeptember 23. - 14:44 | Vélemény

Együttműködött a magyar kommunista titkosszolgálattal (III/III-as alosztály) az egyik legnagyobb nemzeti rocker.

Kommunista spicli volt a nemzeti rocker, a Ki a faszom az a Jan Slota című „sláger“ elkövetője...!
Fotó: Youtube

Az Egészséges Fejbőr énekese Petrovity Zorán annak idején őszintén és részletesen beszélt a kommunista titkosoknak a szkinhedek mozgalmáról, és susogása „operatív célra történő felhasználása lehetségesnek” minősítettett. Ennyi a nap híre röviden, amely a 444-en jelent meg az N1 tévé leleplező riportja nyomán.

A tények, mármint spicliség maga, meg a riportban elhangzó beismerő vallomás vitán felüli. Amit viszont a leleplezett faszi önmaga mentségére nyomat – szüntelen seggrészegségével magyarázva beszervezését – undorító röhejes gyávaság.

Így aztán minden, az elmúlt több mint két évtizedben véghezvitt balhéja, a színpadról elhangzó minden egyes dala, mondata most már egy rakás szart nem ér. Akkor sem, ha jobbára alkoholos vagy egyéb szerek által delíriumban rángatózó nemzeti fajvédő, de általában szimplán síkhülye közönsége esetleg majd eztán is elélvez a Fehér Karácsony, a Fekete majmok, vagy a Ki a faszom az a Jan Slota? című „slágereitől“ stb. Ugyanez vonatkozik mindarra szutyokra, ami ezután lenne általa kihordva...

Így megy ez, van az úgy, hogy nem mén a lap elbaszdúrba téved akár egy turbó- és árjamagyar izé, zenész is… Takarózzon bár a legnemzetibb trikolórba vagy vonítson akár kuklukszklános maskarában önmaga és a vele együtt sivalkodó csodálói felsőbbrendűségéről.