HUF: 358.13 Ft

CZK: 25.443 Kč

28 °C

13 °C

2021. 09. 28. kedd

Vencel, Václav

április 21., 11:08
55 éves a nyitrai pedagógusképzés

Idén ünneplik Nyitrán a magyar pedagógusképzés 55. évfordulóját. Azok a fiatalok, akik a hatvanas évek elején léptek tanári pályára, egy egész közösség sorsáért vállaltak felelősséget.

február 10., 17:36
Nyílt napok a nyitrai és a komáromi egyetemen is

Nyílt napokat tartanak a nyitrai Konstantin Filozófus Egyetemen és a révkomáromi Selye János Egyetem Gazdaságtudományi Karán, a magyar tannyelvű szakok népszerűsítése érdekében.

december 1., 09:14
A nyitrai KFE-en finn előadássorozat zajlott

A finnországi Jyväskyläi Egyetem professzora, Dr. Tuomo Lahdelma két előadást tartott Nyitrán, a Konstantin Filozófus Egyetem Közép-európai Tanulmányok Karán november 24-én és 25-én.

Finn Oroszlán Lovagrend Pusztay Jánosnak
december 1., 08:35
Finn Oroszlán Lovagrend Pusztay Jánosnak

Pusztay Jánost, a Savaria Egyetemi Központ Uralisztikai Intézeti Tanszékének vezetőjét, aki a Nyitrai Konstantin Filozófus Egyetem (KFE) munkatársa is, a Finn Oroszlán Lovagrend I. osztályú érdemrenddel tüntették ki november 17-én Szombathelyen.

december 16., 19:29
Megjelent a decemberi PRESStige

Október óta már a harmadik száma lát napvilágot az egyre szélesebb réteghez szólni kívánó egyetemi lapnak. A szokásos előszón és az egyetemi híreken kívül a lap beszámol arról, hogy a Konstantin Filozósus Egyetem rektora, Libor Vozár Ján Mikolaj kulturális miniszter asszisztálásával nyitotta meg az intézmény új könyvtárát.


Napi friss

Időjárás
POZSONY időjárás DUNASZERDAHELY időjárás KOMÁROM időjárás Párkány időjárás