Kotleba azt terjesztette, hogy Hamran szívrohamot kapott, a rendőrkapitány viszont ezt elég frappánsan cáfolta (Videó)

2023. január 29. - 10:59 | Belföld

Marian Kotleba, az egyre lejjebb csúszó ĽSNS elnöke különös módszerrel próbálta felhívni magára a figyelmet. Azt kezdte terjeszteni, hogy Hamran István országos rendőrkapitány színrohammal került kórházba. Mikor ennek híre eljutott az érintetthez, ő ezt elég hihetően cáfolta. 

Kotleba azt terjesztette, hogy Hamran szívrohamot kapott, a rendőrkapitány viszont ezt elég frappánsan cáfolta (Videó)
Illusztráció

Kotlebát a Tvnoviny.sk meg is kérdezte erről, mire azt mondta, hogy egy jól informált kórházi forrásból értesültek erről. "Hisz nem tennénk csak úgy közzé ilyesmit" - fűzte hozzá.

Kotleba a posztjában egy bizonyos Kompas rádióra is hivatkozott, és azt állította, hogy szigorú információs embargót rendeltek el Hamran állapotával kapcsolatban.

Hamran István végül ugyancsak a Facebookon reagált, mivel szavai szerint ez nyugtalanította a hozzátartozóit és még a tengerentúlról is arról kérdezték, hogy mi történt vele. "Sajnálom, hogy egy jogerősen elítélt gazember ehhez hozzájárult" - hangsúlyozta.

Elmondta, hogy orvosokkal is konzultált, hogyan bizonyíthatná, hogy nem volt mostanában szívrohama, és arra jutottak, hogy néhány kemény tornagyakorlattal ez eléggé hihetően kizárható:

(Tvnoviny.sk/parameter)