Kotleba magyar "testvérei" már a dunaszerdahelyi Max parkolójában osztják az eszet!

2020. február 14. - 09:42 | Régió

Egy olvasónktól kaptuk a képen látható cetlit, melyet csütörtökön kapott kézhez a mennyei Marian Kotleba egyik földi szurkolójától, avagy fizetett rikkancsától a dunaszerdahelyi Max pláza parkolójában. Nyilván nem egyedüliként!

Kotleba magyar "testvérei" már a dunaszerdahelyi Max parkolójában osztják az eszet!
Hoppá!

A fecni szerzője a próféták hangnemében indít, miszerint "ne higgyetek a hazug és félrevezető propagandáknak, nyissátok ki a szemeiteket!", majd azonnal le is leplezi magát, mint a felvidéki magyar mintapéldányát, aki Kotlebára szavaz, hiszen mások csak a pénztárcájukat lesik.

Aztán emlékeztet arra, hogy Marian Kotleba tulajdonképpen egyedüli bűne, hogy szlovákként szereti a nemzetét és annak személyiségeit, majd azonnal meg is cáfolja állítását, és lényegében "bűntelennek" kiáltja ki Kotlebát – hasonlóképp megannyi szerdahelyihez, akik ugyanezt a kifejezést csöppet másképp értik.

Noha ezután egy pillanatra úgy tűnik, veszélyben érzi "jogainkat", leszögezi, hogy Embere azokat "akkor sem vonhatná meg tőlünk, ha akarná", hiszen azokat "nemzetközi törvények garantálják". Kiváló ferdítőbajnokhoz méltón történelmi ellenpéldákat legfeljebb árnyal, hiszen szavai szerint a kitelepítések időszaka már a múlté, amivel viszont korabeli kontextusba is helyezi Emberét.

"Ha nekünk, mint magyaroknak nem adna semmit, az pont annyi, mint amennyit eddig kaptunk a saját magyar pártjainktól" - jelzi előre a következő bekezdésben, nehogy pofára essünk, miután várunk valamit Őtőle. Ő az, aki többet tehát már ígérni se tud!

Egy sorral lejjebb jön a csúcs, hiszen azután, hogy kijelenti, "mi mindig itt voltunk és itt leszünk, csak magunkra számíthatunk", ezzel homlokegyenest eltérő magatartásra biztat, mégpedig hogy szavazzunk bizalmat Emberének és Pártjának.

Gratulálunk!

(SzT)