Kotlebáék kihajították parlamenti képviselőjük apját az ĽSNS-ből

A Marián Kotleba-féle ĽSNS egyik vérebe Milan Mazurek, aki többek között azzal vált hírhedté, amikor részt vett a bevándorlók elleni tüntetésen és kőhajigáláson a pozsonyifőpályaudvarnál.

Kotlebáék kihajították parlamenti képviselőjük apját az ĽSNS-ből
Ifjabb Milan Mazurek (Fotó: TASR)

A fiatal képviselőnek, akit a parlamentbe is beválasztottak tavaly, az apja is tagja volt a pártnak, ma már viszont nem az. Kidobták. Idősebb Milan Mazurek a Facebookon közölte, hogy ez még a nyáron történt.

"Én már nyár óta nem vagyok a párt tagja, amikor eltávolítottak számos kiváló személyiséggel együtt, akik nagy mértékben hozzájárultak az ĽSNS parlamenti sikeréhez" - hangsúlyozta.

"Sajnos ráfizettünk a pártvezetés beteges paranoiájára és és leküzdhetetlen egójára, amely képtelen elfogadni más nézetet a sajátján kívül, még ha az nagyon is rossz" - írta a bejegyzésében, amelyben megjegyezte azt is, hogy az emberek a megyei választásokon tükröt állítottak Kotlebának és pártjának.

Tart viszont attól, hogy a megválasztott képviselőik ezt nem fogják fel. "Hogy továbbra is a fülüket befogva, vakon, engedelmesen és fanatikus módon követik az utasításokat, még ha tudják is, hogy azok java része csak ostobaság, provokáció vagy szeszély" - szögezte le.

(SME)