Közeleg a mindenszentek: Legyen méltó az emlékezés!

2020. október 16. - 09:08 | Régió

A mindenszentek és a halottak napja közeledtével rendre sokan keresik fel a temetőket, hogy szeretteik sírját feldíszítsék, virágokat ültessenek. Ám ezt a kialakult járványhelyzet nagyban megnehezítheti. Van rá mód, hogy ünnephez méltó nyughelyet biztosítson szerettei számára annak ellenére is, ha csak ritkán vagy egyáltalán nem adódik lehetősége hozzátartozói sírhelyének látogatására és gondozására.

Közeleg a mindenszentek: Legyen méltó az emlékezés!
Fotó: pixabay.com

A mindenszentek az üdvözült lelkek emléknapja, melyet a katolikus keresztény világ november 1-jén ünnepel. A kegyelet virágai segítenek, hogy méltó módon rójuk le kegyeletünket elhunyt szeretteink előtt.

A virág nem csupán a szeretet jelképe, egyben a bánat és a szomorúság kifejező eszköze is. Hagyományosan a kegyelet virága a krizantém, vagy más néven margitvirág, amely sokféle színben és méretben létezik - kisebb vagy nagyobb fejű változatban is kapható. A fehér liliom, a rózsa, a frézia, a gerbera, az írisz és a szegfű is jó választás, sőt akár az orchidea is szóba jöhet.

A kegyeleti virágokból készülhet csokor, egy szép koszorú - amely lehet álló vagy fekvő koszorú - vagy sírdísz, valamint az élő növényekkel a sírok is beültethetőek.

Ha a koronavírus-járvány alakulása, esetleg távolság vagy időhiány miatt csak ritkán jut ki a temetőbe, vagy épp egyáltalán nincs lehetősége gondozni elhunyt szerettei sírhelyét, az Iris Flowers csapata átvállalja Ön helyett a sírhely feldíszítését.

Az Iris Flowers folyamatosan bővülő mindenszenteki kínálata megtekinthető Facebook-oldalukon!

Megrendeléseiket 2020. október 20-ig fogadják!


Elérhetőségek:

Iris Flowers
Bős - Somorja - Nagymegyer
tel.: +421 31 559 43 86
e-mail: info@boal.sk

(PR-cikk)